Köpa bil

Hur går ett bilköp till?

Första steget är att du som kund hittar en bil som verkar intressant, antingen genom vår hemsida, vår butik på blocket.se eller genom ett fysiskt besök hos oss. Enklast är givetvis om du kan komma hit och titta på bilen men annars hjälper våra säljare gärna till att beskriva bilen ingående via telefon och mail samt med hjälp av detaljbilder. När du hittat en bil som känns bra kan du reservera den mot en handpenning. Nästan alla våra bilar är leveransklara vilket gör att du som kund ofta kan få med bilen hem redan samma dag.

Sälja bil

Köper ni in alla bilar?

Vi köper gärna din bil. Kontakta en en våra säljare eller besök oss direkt på Utlandagatan 24C. Du kan också använda formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Vi löser eventuella restskulder/krediter gemensamt vid sittande bord.

Kan ni sälja min bil åt mig (försäljningsuppdrag)?

I mån av plats kan vi åta oss försälningsuppdrag. Kontakta någon av våra säljare för vidare information.

Finansiering & Leasing

Kan jag delbetala min nya bil genom er?

Ja, genom våra samarbetspartners Santander Consumer Bank och Wasa Kredit erbjuder vi både billån och leasing för företagskunder. Vi erbjuder även räntefria lån upp till 60.000 utan kontantinsats via Svea Ekonomi. Kontakta oss för vidare information.

Jag vill privatleasa en bil hos er, går det?

Nej, vi säljer enbart begagnade bilar av blandade märken och kan därför inte erbjuda konsumentleasing.

Garantier

Vad erbjuder ni för garantier?

Utöver lagstadgad trafiksäkerhetsgaranti så finns det möjlighet att komplettera köpskyddet med en garantiförsäkring via AutoConcept insurance. Omfattningen av denna garanti varierar beroende på bilens ålder och miltal. Vi följer konsumentköplagen och åtgärdar eventuella brister i egen regi.

Se våra bilar i lager

Vi har ett brett utbud av bilmärken, det finns något för alla!

Vi köper din bil!

Går du i säljtankar? Fyll i vårt formulär eller kontakta oss så lägger vi ett bud.